Δημοσιεύτηκε από: | Δεκέμβριος 07, 2017 | Events |

Το παιδικό μας τμήμα πάει εκπαιδευτική εκδρομή στην Τροφουπολη !!!

Η Τροφούπολη είναι ένας πρότυπος εκπαιδευτικός παιδότοπος που έχει σα στόχο να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο της σωστής διατροφής μέσα από τη διασκέδαση. Επιπλέον στόχος είναι η προσπάθεια εξάλειψης του κοινωνικού ρατσισμού που υπάρχει προς τα παιδιά που πάσχουν από διατροφικές ασθένειες (όπως παιδική παχυσαρκία, παιδικός σακχαρώδης διαβήτης, κλπ.).

Στηρίζεται στη φιλοσοφία «ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΙΝΩ» που είναι και η πιο αποτελεσματική και χρησιμοποιεί 50 ήρωες κόμιξ για τη δράση της. Πρόκειται για τους Διατροφούληδες και τους Τροφούληδες. O κάθε “Τροφούλης” αντιπροσωπεύει μια ομάδα τροφών, ενώ ο κάθε “Διατροφούλης” αντιπροσωπεύει ένα χαρακτήρα βασιζόμενο σε στοιχεία από διαφορετικές προσωπικότητες παιδιών και γονεών. Επίσης, υπάρχουν οι Σούπερ Ένερτζι (Υδατανθρακούλης, Πρωτεϊνούλα, Λιπούλης), τα Μεταλλάκια, οι Βιταμινούλες, ο Τρίκακος (ο κακός μάγος που του αρέσουν μόνο οι ανθυγιεινές τροφές) και η Καλή Τροφένια (η καλή νεράιδα που τρώει μόνο υγιεινές τροφές). Κεντρικός ήρωας, ο Φατούλης (το παχύσαρκο παιδί). Ο Φατούλης είναι ο πιο αγαπητός, η ψυχή της παρέας και οι φίλοι του τον προτρέπουν να αδυνατίσει με πολλή αγάπη και προσπάθεια. Δεν τον κοροϊδεύουν για τα κιλά του, αντίθετα τον υποστηρίζουν πολύ!

Το κόστος είναι 8€ για κάθε παιδί , μπορούν να είναι παρόντες κ οι γονείς( διαθέτει χώρο για καφέ )κ η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλα τα παιδάκια του στούντιο κ αν θέλουν κ για τους φίλους τους !!!

Δείτε τα τμήματα μας και ενημερωθείτε για το Προγραμμα